RockIT Oy on Odoon kumppani

RockIT Oy on Odoon kumppani

Tosin vasta nimikkeellä Learning Partner. Ei siis ainakaan vielä Official Partner, joka olisi vaatinut heti alussa myös 2360 euroa suuremman investoinnin. Käytännössä Learning Partner voi tarjota Odoon avoimen lähdekoodin Community-version lisäksi myös lisätoiminnallisuuksia sisältävää lisenssimaksullista Enterprise-versiota siinä missä Official Partnerkin.

Tutustu Odoo-ratkaisuumme

Learning vs. Official

Oheisessa kuvassa on vertailtu Learning ja Official -kumppaneita. Tunnistan listalta kaksi kohtaa, joiden takia tuo Official Partner voisi olla heti alussa parempi vaihtoehto, eli "Visibility on Website" (täällä siis) ja "Get Leads". En sitten tiedä, miten merkitseviä nuo käytännössä ovat olleet virallisille kumppaneille. Toivottavasti joku heistä kertoo minulle kokemuksistaan.

Suomessa näyttäisi tällä hetkellä olevan 11 Odoo-kumppania. Tuon näkee, kun avaa listan lokaaleista implementointikumppaneista Odoon sivulla, missä on valittavissa lisenssimaksullisen Enterprise-version laajuus. Kumppaneista viisi on virallisia ja loput kuusi RockIT Oy:n tavoin Learning Partnereita. Odoota tarjoavia yrityksiä on Suomessa varmasti paljon enemmän, mutta ne ovat keskittyneet ainoastaan avoimen lähdekoodin Odoo Community -versioon - aivan kuten RockIT Oy oli tähän saakka ja on tietenkin myös tästä eteenpäinkin. Käyttäjien lukumäärä ja toiminnalliset vaatimukset määrittävät, kumpi versioista soveltuu yritykselle paremmin.

Etusivulle

Odoo-liiketoiminnan kehittäminen
Kotisivujen teko helposti Odoo 14.0 Community Edition -versiolla