Yhdessä tiedämme enemmän ja voimme ottaa vastuuta myös suuremmista kokonaisuuksista. Yhteistyökumppaneiden avulla löydämme myös nopeammin ja paremmin juuri Asiakkaan tarpeita vastaavaa osaamista. Projekteissa toimimme aina yhtenä tiiminä riippumatta siitä, mikä kumppaniyrityksistä on tehnyt sopimuksen ja mikä toimii toiselle alihankkijana.

 

Full Visibility Solutions tarjoaa tuotekehityksen elinkaaren alueella konsultointia ja projektinvetoa. Edustamme myös ARAS PLM-järjestelmää Suomessa. Ota yhteyttä mikäli tarvitset kunnon tuuppausta busineksellesi.

RockIT tekee Fulvisolin kanssa yhteistyötä ARAS PLM-ratkaisut -liiketoiminnassaan. ARAS on paras!

 

 

Avoin.Systems-palvelukokonaisuus on osa Web-veistämö Oy:tä. Palvelukokonaisuus rakennettiin palvelemaan yritysasiakkaita parhaiden avoimen lähdekoodin ratkaisujen ja hiottujen toimintatapojen pohjalta. Avoin.Systemsin taustalla on ammattitekijöitä laajalla rintamalla ja pitkällä kokemuksella.

RockIT Oy tekee Avoin.Systems:n kanssa yhteistyötä Odoo-liiketoiminnassa.

 

 

Xpansa on useissa Itä-Euroopan maissa toimiva monipuolinen ohjelmistoyritys, joka on myös Odoon Silver-partneri. Xpansa on kehittänyt erityisesti varastotoimintoihin erinomaisesti soveltuvan Android puhelimilla, tableteilla ja viivakoodinlukijoilla hyvin toimivan mobiilin mERP-sovelluksen. Aplikaatio soveltuu käyttöönotettavaksi RockIT:n tarjoaman Odoo-valmisratkaisun kanssa.

RockIT Oy tekee Xpansan kanssa yhteistyötä Odoo-liiketoiminnassa.

 Proomu

Proomusta vetäviä verkkopalveluja kymmenien vuosien kokemuksella!

Teemme kotisivut, verkkokaupat, mobiiliapplikaatiot, some-sovellukset, varaus- ja toiminnanohjausjärjestelmät, sekä tuomme helpotusta asiakashallintaan ja prosessikaaokseen. Lisää konttiin vielä it-tuki, luotettava webhotelli ja markkinointiviestinnän näkökulma, ja laiva on lastattu seilaamaan menestyksen merillä!

Proomu on kasvava tiimi verkkopalvelujen ammattilaisia, jotka haluavat tarjota suomalaisille yrittäjille jotakin ennenkuulumatonta - täyden proomullisen kotimaista osaamista ja teknologiaa, joilla syntyy kaikki, mitä yritys verkossa tarvitsee.

Unique ideas are important, but they easily collect dust if poorly presented. Modern apps should be intuitive to approach and well balanced. We want to listen to users to continuously improve our software.

Qumos develops mobile games for global distribution and will offer games for all major mobile platforms – iPhone, Android and Windows Phone. Qumos is based in Helsinki, Finland.

We are a small but talented creative team. Our background and passion is not only in games and other software, but also in arts – music, movies and visual arts.

VMH Data tarjoaa IT-osaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme joustavasti kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee pienistä projekteista laajoihin kokonaisuuksiin. Vahvin osaamisemme on PK -sektorin IT-ratkaisuissa. Intohimonamme on löytää parhaat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi – sen teemme monipuolisen osaamisemme ja taitavan yhteistyökumppaniverkoston avulla.

RockIT Oy kehittää omia IT-kokonaisratkaisuja ja -palveluja VMH Datan kanssa osana Proomu-yhteisöä.