mERP on RockIT Oy:n kumppanin Xpansan mobiiliaplikaatio, jonka avulla Odoota voi käyttää Android-päätelaitteilla (kännyköillä, tableteilla ja viivakoodiskannereilla). Odoon maksullinen Enterprice versio toimii myös hyvin mobiililaitteilla, mutta mERP toimii myös avoimen lähdekoodin commynity-version kanssa ja se on kehitetty erityisesti varastonhallinnan prosessien tehokkaampaan hallintaan.

mERP:n voi ottaa suoraan käyttöön RockIT:n Odoo-valmisratkaisun kanssa ja se soveltuu hyvin käytettäväksi erityisesti seuraavissa toiminnoissa:

  • Nimikkeiden hyllytys (Odoon konfiguroinnista liittyen joko vastaanoton yhteydessä tai erillisenä toimintona vastaanoton jälkeen) skannaamalla mERP:llä tuotteen ja hyllypaikan viivakoodit ja syöttämällä hyllytettävä lukumäärä
  • Nimikkeiden keräily hyllypaikoilta skannaamalla mERP:llä tuotteen ja hyllypaikan viivakoodit ja syöttämällä kerättävä lukumäärä

Toiminnan tehostumisen lisäksi mERP estää myös tehokkaasti virheitä esimerkiksi tilanteissa, missä varastohenkilö yrittää kerätä väärää tuotetta tai ottaa tuotetta väärältä hyllypaikalta. mERP ei yksinkertaisesti anna kerääjän kerätä väärin. mERP:llä tehtävässä hyllytyksessä taas varmistetaan, että oikeat nimikkeet kirjataan halutulle hyllypaikalle, josta ne sitten varmasti aina kerätessäkin löytyvät.

Kysy lisää mERP:stä tai pyydä RockIT:lta demoa. mERP:n käyttöön tarvitaan lisenssi, jonka hinnoittelu on esitettynä mERP:n verkkokaupassa. Lisenssin voit hankkia helposti myös RockIT:n kautta.