Valitse markkinoiden paras lisenssivapaa Odoo ERP/CRM-valmisratkaisu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä perinteinen toiminnanohjausjärjestelmä! Odoo sisältää suoraan myyntiprosessiin, varastonhallintaan ja ostotoimintoihin integroidun verkkokaupan ja helpon tavan ylläpitää sen rinnalla myös muita yrityksen verkkosivuja (kotisivut, blogit, keskustelufoorumit).

Tarjoamassamme Odoo-valmisratkaisussa yhdistyvät parhaan avoimen lähdekoodin ERP/CRM-järjestelmän toiminnallisuudet ja RockIT Oy:n pitkä kokemus IT-järjestelmien käyttöönotoista & jatkuvista palveluista suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Liiketoimintaprosessien mallintaminen ja kehittäminen on yksi ydinosaamisalueistamme. Tavoitteenamme on sovittaa Asiakkaan käyttötapaukset Odoo-valmisratkaisun parhaisiin käytäntöihin. Näin mahdollistamme Asiakkaalle nopean ja edullisen käyttöönottoprojektin parhaimmassa tapauksessa kokonaan ilman järjestelmän muutostöitä.

Helppokäyttöinen

Odoo on käytettävyydeltään ylivoimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota voit käyttää suoraan kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. demoa tai tunnuksia demo/testi-Odoo-ympäristöömme, missä voit itse todeta Odoon ylivertaisuuden.

Monipuolinen ja joustava

Kokoa Odoo-valmisratkaisusta joustavasti käyttöösi kaikki tarvitsemasi toiminnallisuudet ja pyydä meitä integroimaan ratkaisu muilta osin yrityksessäsi jo olemassa oleviin järjestelmiin/palveluihin (esimerkiksi jo olemassa olevaan verkkokauppaasi tai ulkoistettuun taloushallintoon).

Kustannustehokas

Lupaamme nopean käyttöönottoprojektin, avoimen lähdekoodin järjestelmässä ei ole lisenssimaksuja, valmisratkaisuun kuuluu edullinen ja turvallinen pilvipalvelu. 

Nopeasti kehittyvä

Odoo-tuotekehitykseen osallistuu avoimen lähdekoodin periaatteilla toimiva laaja maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö. Odoon eri versioille löytyy tuhansia kolmannen osapuolen sovelluksia, joita on saatavilla sekä ilmaiseksi että muutamalla kympillä/satasella. Järjestelmään kannattaa toteuttaa oma räätälöinti vasta sen jälkeen, kun on tutkittu, että Suomesta tai maailmalta ei löydy tarvittavaa toiminnallisuutta valmiina.

Voit liittää Odoo ERP/CRM-valmisratkaisumme myös olemassaolevaan verkkokauppaasi. Odooseen löytyy valmiit liittymät useisiin tunnettuihin verkkokauppa-alustoihin (Magento, Prestashop, Opencard, Virtuemart, Shopify...). Voimme toimittaa kokonaisratkaisun, missä ERP/CRM-järjestelmänä on Odoo ja verkkokauppana Magento.

Verkkokauppias lähtee usein liikkeelle pelkällä verkkokauppa-alustalla, mutta toiminnan kasvaessa tarvitaan avuksi myös toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa työkaulut muun muassa ostotoimintoimintojen, varastoinnin, tuotteiden erilaisten ohjaustapojen (varasto-ohjautuvat tilauspisteineen, tilausohjautuvat, suoratoimitettavat) ym. ERP-toiminnallisuuksien hallintaan. Tuossa kohtaa ei välttämättä kannata vaihtaa tunnettua verkkokauppaansa Odooseen/toiseen alustaan, vaan ainoastaan hankkia nykyisen verkkokaupan "taakse" Odoo, johon löytyy useinmiten toimiva liittymä valmiina.