Kumppanit

Yhdessä tiedämme enemmän ja voimme ottaa vastuuta myös suuremmista kokonaisuuksista. Yhteistyökumppaneiden avulla löydämme myös nopeammin ja paremmin juuri asiakkaan tarpeita vastaavaa osaamista. Projekteissa toimimme aina yhtenä tiiminä riippumatta siitä, mikä kumppaniyrityksistä on tehnyt sopimuksen ja mikä toimii toiselle alihankkijana.

Technaureus Info Solutions Pvt. Ltd.

Technaureus on monipuolinen ohjelmistotalo. RockIT Oy on tehnyt jo useita vuosia Odoo-yhteistyötä Technaureusin kanssa. Lähes kaikki RockIT Oy:n asiakkailleen suunnittelemat Odoon lisätoiminnallisuudet ovat Technaureusin toteuttamia. Moduulit on ladattavissa ilmaiseksi käyttöön RockIT Oy:n GitHub-tililtä.

Adnet Oy

Adnet tarjoaa huipputason teknistä tukea ja verkkopalveluita, joihin sisältyy suunnittelu, asennus, hallinta, tuki ja konsultointi. Adnetin perustajalla, Antti Hyvärisellä, on yli 30 vuoden kokemus alueelta. Yhdessä Adnetin kanssa toteutettu Odoo-valmisratkaisun laiteympäristö on tehokas ja turvallinen.

Gelo Oy

Gelo toteuttaa verkkokauppoja, laajennuksia ja integraatiota pääasiassa Magento- ja WooCommerce-alustoilla. Vaikka Odoossa on omakin verkkokauppamoduuli, joskus voi olla tarkoituksenmukaista integroida Odoo jonkun muun verkkokauppa-alustan kanssa. Esimerkiksi verkkokaupasta alkaneen liiketoiminnan kasvaessa tarvitaan myös Odoo ERP-toiminnanohjausjärjestelmä, mutta halutaan säilyttää menestynyt verkkokauppa asiakasrajapinnassa ennallaan.

Fulvisol Oy

Full Visibility Solutions tarjoaa konsultointia ja projektinvetoa tuotekehityksen elinkaaren alueella. He edustavat Aras PLM-järjestelmää Suomessa. RockIT ja Fulvisol voivat tarjota yhdessä asiakkaalle kokonaisratkaisun, jossa ERP/CRM-ratkaisuna on Odoo ja PDM/PLM-ratkaisuna Aras

Proomu

Proomusta vetäviä verkkopalveluja kymmenien vuosien kokemuksella! Teemme kotisivut, verkkokaupat, mobiiliapplikaatiot, some-sovellukset, varaus- ja toiminnanohjausjärjestelmät, sekä tuomme helpotusta asiakashallintaan ja prosessikaaokseen. Lisää konttiin vielä it-tuki, luotettava webhotelli ja markkinointiviestinnän näkökulma, ja laiva on lastattu seilaamaan menestyksen merillä!

Proomu on kasvava tiimi verkkopalvelujen ammattilaisia, jotka haluavat tarjota suomalaisille yrittäjille jotakin ennenkuulumatonta - täyden proomullisen kotimaista osaamista ja teknologiaa, joilla syntyy kaikki, mitä yritys verkossa tarvitsee.

Xpansa / Ventor app

Xpansa on useissa Itä-Euroopan maissa toimiva monipuolinen ohjelmistoyritys. Xpansa on kehittänyt erityisesti varastotoimintoihin erinomaisesti soveltuvan kännyköillä, tableteilla ja viivakoodinlukijoilla hyvin toimivan mobiilin Ventor app -sovelluksen. Applikaatio soveltuu hyvin käyttöönotettavaksi RockIT:n tarjoaman Odoo-valmisratkaisun kanssa.