Tätä on Odo(o)tettu!

Valitse markkinoiden paras Odoo ERP/CRM-valmisratkaisu, joka on paljon enemmän kuin perinteinen toiminnanohjausjärjestelmä!


Tarjoamassamme Odoo-valmisratkaisussa yhdistyvät parhaan ERP/CRM-järjestelmän toiminnallisuudet ja RockIT Oy:n pitkä kokemus IT-järjestelmien käyttöönotoista & jatkuvista palveluista suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

RockIT Oy on auttanut pieniä ja isoja yrityksiä IT-toimintojen kehittämisessä vuodesta 2009 alkaen. Yrityksen perustajalla, Mikko Salmelalla, on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus alalta. Yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa RockIT Oy on kokoaan suurempi yritys, joka ottaa mielellään vastuun pienten projektien lisäksi myös isommista hankkeista.

Odoolla on yli 7 miljoonaa käyttäjää  erikokoisissa yrityksissä ympäri maailmaa.

Liity nopeasti kasvavaan joukkoon!

Miksi Odoo?


Monipuolinen ja joustava

Kokoa Odoo-valmisratkaisusta käyttöösi kaikki tarvitsemasi ERP/CRM-toiminnallisuudet (asiakkuudenhallinta, myynti, laskutus, varastonhallinta, valmistus, ostot...) ja ota halutessasi käyttöösi myös muita Odoon liiketoimintasovelluksia (projektinhallinta, verkkokauppa, sähköpostimarkkinointi, verkkosivustojen teko…). Odoo skaalautuu joustavasti toimintojen laajentuessa ja yrityksen koon kasvaessa.

Helppokäyttöinen 

Odoon käyttö on loppukäyttäjille selkeää ja yksinkertaista. Prosessit on optimoitu toimimaan niin, että käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään turhaa. Kaikki yrityksen johtamisessa ja ohjauksessa tarvittava tieto on helposti ja nopeasti saatavilla. Odoo toimii suoraan kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla.

Nopeasti kehittyvä

Odoo-tuotekehitykseen osallistuu avoimen lähdekoodin periaatteilla toimiva laaja maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö. Järjestelmään löytyy Odoo Apps Storesta tuhansia kolmannen osapuolen sovelluksia, joita on saatavilla sekä ilmaiseksi että muutamalla kympillä/satasella. Järjestelmään kannattaa toteuttaa oma räätälöinti vasta sen jälkeen, kun on tutkittu, että Suomesta tai maailmalta ei löydy tarvittavaa toiminnallisuutta valmiina.

Kustannustehokas

Lupaamme nopean käyttöönottoprojektin ja avoimen lähdekoodin Odoo Community Edition -versiossa ei ole lisenssimaksuja. RockIT on Odoon kumppani, joten saat kauttamme myös lisenssimaksullisen lisätoiminnallisuuksia sisältävän Odoo Enterprise Edition -version. Arvioimme heti alussa, kumpi versio soveltuu yritykselle paremmin.


Miksi RockIT Oy?


Kokemus

RockIT Oy:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus liiketoimintaprosessien digitalisoinnista ja erilaisten järjestelmien (myös muiden ERP-järjestelmien kuin Odoon) käyttöönottoprojekteista eri kokoisissa ja eri toimialoja edustavissa yrityksissä. Olemme jo - usein kantapään kautta - oppineet, miten yleisimmät sudenkuopat vältetään.

Näkemys

Pitkä ja monipuolinen kokemus on synnyttänyt hyvän näkemyksen. Tiedämme, miksi haluamme tarjota nimenomaan Odoota ja uskomme pystyvämme asiakkaan liiketoimintaan tutustumisen jälkeen tukemaan asiakasta parhaiten Odoon käyttöönottoprojektissa. Mikäli näkemyksemme on arvioinnin jälkeen, että tarjoamamme Odoo-valmisratkaisu ei ole paras vaihtoehto asiakkaalle, kerromme heti rehellisesti myös sen.

Toimittajariippumattomuus

Suomessa ja varsinkin maailmalla on paljon Odoo-osaajia. Lupaamme toimittaa tietokantakopion koko asiakasympäristöstä toiselle palveluntarjoajalle asiakkaan niin halutessa. RockIT myös sitoutuu toimittamaan kehittämänsä lisätoiminnallisuudet GitHub-sivulleen muiden vapaasti käytettäväksi ja jatkokehitettäväksi.

Projektien johto ja prosessiosaaminen

Projektien johtaminen ja liiketoimintaprosessien mallintaminen & kehittäminen ovat ydinosaamisalueitamme. Tavoitteenamme on sovittaa asiakkaan käyttötapaukset Odoo-valmisratkaisun parhaisiin käytäntöihin. Näin mahdollistamme asiakkaalle nopean ja edullisen käyttöönottoprojektin mahdollisimman vähillä järjestelmän muutostöillä.

RockIT Oy on Odoon Learning Partner.

Saat meiltä myös lisenssimaksullisen Odoo Enterprise -version. Ota yhteyttä ja selvitetään, mikä versio soveltuu yrityksellenne parhaiten.

Ennen projektia
Arviointi & Demo

Miten hyvin Odoo-valmisratkaisu tukee yrityksen käyttötapauksia?

Mitä Odoon liiketoimintasovelluksia yrityksen kannattaisi ottaa käyttöön heti ja mitä vasta myöhemmin?

(Mitä lisätoiminnallisuuksia tarvitaan ennen käyttöönottoa?)

Ennen projektia
Tarjous & Sopimus

Tarjous & sopimus esisuunnitellun projektimallin mukaisesta käyttöönottoprojektista.

Tarjous & sopimus pilvipalvelun asennuksesta ja ylläpidosta.

(Tarjous & sopimus lisätöistä.)

Projektin aikana
​Implementointi ja käyttöönotto

Teknisen laiteympäristön asennus.

Sovittu projektityö yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Perustietojen luonti (asiakkaat, toimittajat, tuotteet, tuoterakenteet) ja tarvittavien dynaamisten tietojen (varastosaldot, avoimet tilaukset) siirto järjestelmään.

(Sovitut lisätyöt.)

Projektin jälkeen
Jatkuva palvelu

Teknisen laiteympäristön ylläpito, päivitykset ja varmistukset.

(Pääkäyttäjien tuki - tarvittaessa tuntiveloituksella)

(Erikseen sovittavat lisäkehitystyöt.)


Odoon Apps Storessa on tarjolla yli 37 000 liiketoimintasovellusta (12/2022).

Uusimmalle, vuonna 2022 julkaistulle 16.0-versiollekin sovelluksia on jo yli 8000. Mikäli valmisratkaisusta puuttuu jokin tarvitsemasi toiminnallisuus, todennäköisesti joku muukin on sitä kaivannut ja se on jo Odoo Apps Storessa edullisesti saatavilla.